Pages

2007. december 15., szombat

Ebook – avagy pénzkeresés e-könyvvel


Az internetes pénzkeresés egyik legegyszerűbb módja a saját infó-termék létrehozása, ezenbelül is az elektronikus könyv, vagyis ebook.

Angol nyelvterületen egyre elterjedtebb, hogy ebook formájában árulják pl. az önfejlesztő könyveket, különböző szakácskönyveket, gyereknevelésről szóló könyveket…stb…..

Ezeket a könyveket sok esetben gyesen lévő kismamák, vagy éppen nyugdíjas nagymamák, vagy éppen munkanélküli emberek írják.

Jó lenne, ha itthon is jobban terjedne, egyrészt önmegvalósítást jelent, másrészt, nem elhanyagolható bevételforrást teremthet.

Az ebook, nem más, mint egy letölthető dokumentum.

Nincs fizikai megjelenése, (kivéve, ha valaki kinyomtatja). Épp ezért nem terhelik különböző gyártási, nyomtatási költségek, nem kell raktározni.

Legelterjedtebb formátuma a PDF.

Az Adobe Reader PDF olvasóját innét letöltheted. Válaszd ki a megfelelő verziót és a megfelelő nyelvet.

És amivel a legegyszerűbb létrehozni ebook-ot, az pedig az OpenOffice program, melynek szövegszerkesztőjében egyszerűen meg lehet szerkeszteni, és a kész művet csak átkonvertáljuk PDF-be és már kész is. Ezt itt töltheted le

A konyvlelde.hu szívesen kiteszi weblapjára az elkészült ebook címlapját és a letöltési elérhetőséget! Keress minket bátran, ha tudunk, segítünk!



2 megjegyzés:

zkontakt írta...

Sziasztok,

láttam a felhivást, hogy írjon aki tud szoftverről meg ami az ebook készítássel összefügg.
Én ezt használom:
http://ebookszoftver.email-broker.com/

Unknown írta...

E-book eladási lehetőség:
http://netklikk.net/otthoni-munka.php?p=knecse